Weboldal fejlesztés és karbantartás

Weboldal karbantartás

Weboldal átadás, ellenőrzés

Átadás előtt mélyreható ellenőrzéssel zárul minden weboldal készítés. Működéséről, szerkezetéről, felépítéséről egy riportot mellékelünk. A véglegesített weboldalak az átadás pillanatában a legkorszerűbb technikán alapulnak.

Szükség van-e weboldal karbantartásra?

Feltétlenül nincs rá szükség, csak ajánlott!

Miért?
 • A leggyorsabban fejlődő iparág a számítástechnika. Naponta jönnek ki új fejlesztések. Ezek közül felajánljuk számodra azokat, amelyeket hasznosítani tudnál.  Megtekintés után eldöntöd, hogy tényleg kell-e vagy felejtsük el.
  • Példa: Megjelenik egy új telefon, amely a megszokottól eltérő kijelző mérettel rendelkezik. Előfordulhat, hogy a kiválasztott webszerkezet nem jelenik meg rajta hibátlanul. Akkor ezt a weboldaltervet használók jelzik a fejlesztő felé, aki aktualizálja és frissíti a tervet.
 • A hírekben rendszeresen hallhatsz különböző hacker támadásokról. Ezeket már nem emberek végzik, hanem különböző programok.
  • Ha adatokat akarnak gyűjteni nem nézik, hogy a tiéd vagy egy banké az adott weboldal. Emailcím, kártya adatok, webes szokások, minden információ érték.
  • Felnőtt tartalmat bemutató oldalak folyamatosan keresik a gyenge pontokat, hogy hétköznapi weboldalakat feltörve beépülhessenek és például a hozzád látogató érdeklődőket a saját weboldalukra vezéreljék.
  • Ezek ellen biztonságosan lehet védekezni és ha megjelenik egy új típusú támadás, akkor úgynevezett biztonsági frissítéseket ajánlott elvégezni.
 • Ami a költségeket jelenti. A weboldal bonyolultságától függően a karbantartás díja havi 3-12 ezer forint közötti. Negyedéves fizetést választva 30%-os kedvezménnyel. Ezért biztonságot, nyugalmat és naprakész tartalmat kapsz.

Hogyan tudok karbantartást rendelni weboldalamra?

Ha mi készítettük a weboldalad, akkor ezt menet közben tisztázzuk.

Van egy saját weboldalam, amelyet nem Ti készítettetek és kérni szeretném a karbantartását.

Semmi akadálya! Írj nekünk és megbeszéljük.

Hogyan zajlik egy ilyen megrendelés?

Kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet
Hétköznap 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.


Ha kész, pipáld ki és küldés.
Kész

Weboldal fejlesztés régi weboldalakhoz

Külső weboldalak fejlesztése

Van egy 6 éves weboldalam és vállaljátok-e a fejlesztését?

Semmi akadálya, írj és megbeszéljük !