Weboldal készítés árak

A weboldal készítés ára mindig sarkalatos pont egy vállalkozás életében, mintha egy teherautót vásárolnál. Legyen kisebb, fürge és keveset fogyasszon. Vagy nem baj, ha egy kicsit többet fogyaszt, de nagy teherbírású erős alvázzal rendelkezzen.

Honlapkészítés árak

Áttekintés: Weboldal készítés árak

Sok vagy kevés a készítés ára?

Nem tudom ki mekkora horderejű vállalkozást irányít, de biztosan volt már olyan,

 • hogy felvett egy kollégát és nem vált be, mert mondjuk kicsit lustácska volt.
 • vagy amire beletanult, eszébe jutott, hogy atomfizikus akar lenni.
 • vagy üzletkötő, aki rendes, szép, intelligens, de 3 hónap alatt csak a sógorát tudta meggyőzni, hogy vegyen tőled valamit.

Megkérdezhetem mennyibe került a teljes költsége?

Fizetés, járulék, benzin ..stb.

Konkrétum, weblap készítés árak

A weboldal készítés minimális ára: Kb. egy alkalmazott 1 heti költsége. kb: 40-50 ezer Ft

Ha az aranyközép utat választod: 80-100 e.Ft

Kérj mindent opciót amire csak szükséged van és akkor sem haladja meg az 1 havi munkabér + járulékok teljes költségét.  200-400 ezer Ft

Biztonságos, megbízható üzletkötőt szeretnél magad mellé ?

Akkor kérj rendszeres karbantartást is a honlapodhoz. Ennek a rendszeres költsége:

Minden hónapban 1 kollégádnak az 1 napra eső költsége. Nem egy hét, nem egy hónap, hanem 1 napi költség! !

Mit kapsz ezért az összegért?

A weboldaladra mindig 100%-ban számíthatsz!

 • Hétvégén is dolgozik
 • Nem megy szabadságra
 • Ha Te szabadságon vagy akkor sem fog kevesebbet dolgozni
 • Finoman kifejezve, nem tulajdonít el Tőled semmit
 • Nem megy táppénzre
 • Nincs Tb és egyéb járuléka

Ja és bármikor megszüntetheted!

 • Nem kell végkielégítést fizetned,
 • és azon agyalnod, hogy milyen indokkal mondjál fel neki

Máshol drágább ! Miért?

Igaz, hogy a honlapkészítés nálunk drágább, de mi nem sablonból dolgozunk.

Ezt a kritikát kapjuk meg a leggyakrabban

Alapvető 2 irányzat található  weblap készítés piacán. Az egyedi oldal készítők és az úgynevezett közösségi sablonból dolgozók. A különbséget egy éttermi példával illusztrálnám.

Az egyedi oldal készítői: Az egyik dolgozó csirkét nevel, a másik búzát arat és van aki termeli a gyümölcsöt. A szakácsok ezekből az alapanyagokból készítik ételeiket.

Honlapkészítés közösségi sablonból. Így készítjük mi. Csak szakácsok vagyunk. Ha a vendég rántott csirkemellet kér, akkor elmegyünk a legjobb baromfi henteshez.  Ha valaki magvas zsemlét kér, akkor felkeressük a malmot és kiválasztjuk azt a lisztet, amelyik a leginkább megfelel. Természetesen az őszibarackot sem mi termeljük, hanem megkóstoljuk néhány beszállító gyümölcsét és választunk.

Grafikai tervezés után a sablonokat több tízezer programozó készíti a világ számos pontján. Ha valaki elkészített egy új weboldal sablont vagy kiegészítőt, akkor elhelyezi egy közös “bevásárló központban". Mivel több ezer vásárlóra számít, ezért kedvező áron kínálja. Ebben a bevásárló központban rendszeresen vásárolunk és tudjuk, hogy mit és hol keressünk. Amikor megvan minden összetevő, elkészítjük számodra azt a weboldalt, ami a leginkább megfelel elvárásaidnak. (Az “Android Play Áruháza" ugyan ilyen elven működik a telefonokon.)

Legfőbb indokok, amiért ezt a készítési módot választottuk.

1. indok
Ha az alábbi megrendelők ugyan ilyen sablonból dolgozó ügynökségeket kértek fel arra, hogy elkészíttessék velük a weboldalaikat. Számunkra ez megfelelő ajánlás:

2. indok

 • Egy weboldal valódi egyediségét a fényképek, az alkalmazott színek és a benne lévő szöveges tartalom határozza meg. Ezek pedig szabadon változtathatók.

3. indok

 • Nincs zsákba macska, nincsenek rejtett költségek! A sablonok 90%-a kipróbálható.
 • Tehát feltelepítjük, de még nem változtatunk rajta semmit. Te megnézed és azt mondhatod ez mégsem tetszik nézzünk mást. Vagy ez lesz a végső és itt, meg itt cseréljük ki rajta a fényképet.

4. indok

 • A sablon rendszerű weboldal felébe, harmadába kerül egy egyedi weboldalnak.

Összegzés: Mindkettő mellet vannak érvek és ellenérvek. Nincs jobb vagy rosszabb. Azt kell eldöntened, hogy elmész egy asztaloshoz és vele készítteted el bútoraid vagy az IKEA választékából választasz nagyságrendekkel kevesebb összegért.

Ezeket figyelembe véve mennyit áldoznál az új kollégádra?

A weboldalam hol fog elhelyezkedni a Google keresőben?

Minket hol találtál ?

Amire a saját oldalunkkal képesek vagyunk, azt el tudjuk végezni a Tiédre is! Na ennyire azért nem egyszerű !

Képzeld el, hogy Te egy atlétikai edző vagy. Odamegy hozzád egy kedves anyuka és arra kér, hogy a 10 éves fiából faragj egy olyan futót, aki a dobogóra állhat.

Ha csak ez a cél, könnyen menni fog! 1 hónap és elindítod a szomszédos falucska május elsejei versenyén, ahol az összes induló 6 fő. Ha jól kalkuláltál könnyen dobogóra áll.

Ha azt kéri az anyuka, hogy a fél év múlva esedékes megyei bajnokságon, akkor már nehezebb a feladat. Ha a jövő évi felnőtt világbajnokságon, akkor lehetetlen a feladat. De még ez sem lehetetlen, ugyanis a Google még ezt is lehetővé teszi, hogy a 10 éves fiú a felnőtt világbajnokságon az első legyen.

Ha hirtelen kell az eredmény a 2 napos weboldalad is el tudjuk juttatni az első vagy második helyre. Ekkor nem történik más mint a Google az összes futó vállára fel tesz egy zsák cementet. Ezzel a  plusz súllyal a többi futó nem fog megbirkózni.  De kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci!  Ha van rá havi 40-60 ezer forintod, akkor ez is elérhető.

Összegzés: Birtokában vagyunk annak a tudásnak, hogy milyen edzéssel juthat a fiúcska a dobogóra. Először csak kisebb versenyeket fog nyerni. Ha felnő, minden esélye meg lesz a világbajnokságon is.

3 meghatározó példa referenciáinkból

Felosztások, kategóriák, weboldal készítés árak.

Letisztult felépítés, kedvező ár.
40-70 ezer forint között

Honlap készítés

Legfeljebb 4-5 oldalból álló, vállalkozásra vagy személyre szabott oldalakkal. A későbbiekben ugyan úgy fejleszthető és akár egy 300 ezer Ft-os weboldallá is átalakítható minden probléma nélkül.

+ ha kéred, saját e-mail cím

Itt megtekintheted: KulturProjekt>>

Ez a mi oldalunk a honlapszalon.hu
80-120 ezer forint között

Weboldal készítés

Felépítésben, megjelenésében lehet más jellegű. Legfeljebb 8-10 oldalból áll. Korrekt belső tartalommal ellátva: Landing page, Facebook és egyéb social megosztással.

+ ha kéred, saját e-mail cím

Egy komplex weboldal
Ez pl 250 ezer forint

Weblap készítés

Ez a weboldal tele van egyéb fejlesztésekkel. Mintha egy Ford Mondeo karosszériában 500 LE motor lenne minden kiegészítőjével. Kereső motorok, látogatottsági kimutatások…stb. A webáruház készítés is ugyan ezt a kategóriát képviseli.

+ ha kéred, saját e-mail cím

Itt megtekintheted: szolgáltat.com>>

Megrendelés előtti kérdésem lenne! Hogyan érdeklődhetek?

Érdeklődni az elérhetőségek oldalon tudsz

Bármilyen kérdésed van írj nyugodtan

Hétköznap 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Weboldal készítés megrendelése

Ha kiválasztottad a weboldal tervet, amelyiket használni szeretnéd, kattints a "Weboldal készítés megrendelés" gombra. Ha valahol elakadtál, írj nyugodtan, mindenben segítünk!

+1 Bónusz

Megrendelésed esetén ajándékba adjuk weboldaladra az alábbi közösségi megosztó gombok alkalmazását. Nem kell mást tenned, mint rákattintani arra a megosztó gombra, amelyen fiókod van és megosztanod ezt az oldalt. Ezzel megtapasztalhatod mennyire egyszerű lesz a Te weboldalad megosztása is.

Végleg a Tied lehet, ingyenes használhatod honlapodon.